Dani van der Zouw

Fotograaf

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Mijn naam is Dani van der Zouw. Ik ben 24 jaar oud en woon in Almelo samen met mijn vriend en onze twee poezebeesten. 5 jaar geleden heb ik de Groningse binnenstad verlaten voor het mooie Twente. Inmiddels ben ik al wel een echte (import) tukker te noemen.

Fotografie is een hobby die ik al beoefen sinds mijn tienerjaren. Alles wat mijn oog trok moest en zou ik een foto van maken. En niet zomaar een foto, het plaatje moest perfect zijn. Zo ontstond mijn liefde voor fotografie. Ik zie mensen en de natuur als kunst en dat leg ik graag vast als kunst. Kunst vind je in je persoonlijke leven maar ook in de zakelijke wereld. Alles heeft zijn schoonheid en daar ga ik naar opzoek.

Je zou mij kunnen omschrijven als creatief en vol levenslust. Ik vind het leuk om altijd maar weer iets nieuws te leren. Dat maakt mij soms wat chaotisch maar ook heel veelzijdig! Wist je bijvoorbeeld dat ik Hebreeuws kan lezen en schrijven? Voorheen heb ik een poos theologie gestudeerd waar ik onder anderen deze taal heb mogen leren.

Zie je mij niet rondlopen met een camera dan sta ik waarschijnlijk in de keuken te bakken. Sta ik niet in de keuken te bakken dan ben ik waarschijnlijk weggezonken in een goed boek, zit ik op de bank met een nieuw haakproject of ben ik foto's aan het bewerken. Altijd onder het genot van een lekkere kop thee en een stuk chocolade.

Zie ik jou binnenkort voor mijn lens verschijnen? Ik zie er naar uit om je te ontmoeten!